Haining Hengxing Plastic Industry CO.,LTD

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Haining Hengxing Plastic Industry CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China Haining Hengxing Plastic Industry CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China Haining Hengxing Plastic Industry CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China Haining Hengxing Plastic Industry CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China Haining Hengxing Plastic Industry CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China Haining Hengxing Plastic Industry CO.,LTD Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: OEM
Aantal werknemers: 100~500
Jaarlijkse omzet: 15000000-20000000
Opgericht Jaar: 2000
Export pct: 90% - 100%
Inleiding

Werd plastic de Industrieco. van Hainingshengxing, Ltd opgericht in 2003. Ons installatiegebied is vierkante meters. Wij zijn de belangrijke onderneming op het gebied van vinylbevloering in China.
Haining die plastic de industrieco., Ltd hengxing dat in de industriezone van Shuangfeng, Haining-stad, Zhejiang-provincie wordt gevestigd, behandelt een gebied van 10000sqm, een mooi milieu, uitstekende geografische voorwaarden. 

Ons bedrijf ging reeds de ISO9001management-systeemcertificatie en Ce-certificatie van TUV testend bedrijf over. Wij kregen de octrooivergunning van Unilin voor vinylbevloering. Wij hebben goede productiemachines, houden de goede testmachines en het strikte kwaliteit controleren onze producten in hoogte - kwaliteitsniveau.

Wij voeren onze vinylbevloering naar Europa, het Midden-Oosten en zuidoosten van Azië, de landen enz. van Zuid-Amerika uit. Wij bieden honderden bevloeringsopties voor aan u om van onze hardhoutvloeren te kiezen zijn beschikbaar in vele populaire houten species. 

wij houden ontwikkelend nieuwe ontwerpen voor onze klant. Ons Product kan met de verzoeken van klanten worden tevredengesteld.

Welkom om met ons te spreken.

Geschiedenis

Opgezet in 2003, concentreert plastic Industrieel Co. van Haining zich Hengxing, Ltd bij het aantrekken van consumenten van Azië, Zuidoost-Azië, Australië, Afrika, Europa, Amerika en Latijns Amerika. Ondanks het korte begin van het bedrijf, is het om één van meest innovatieve en respecteerde het vloeren van Haining oplossingen voor woon en commerciële behoeften gegroeid te worden. Het doel van Haining Hengxing is altijd geweest consumenten van de producten van de kwaliteitsbevloering te voorzien die redelijk worden geprijst, efficiënt, praktisch en esthetisch tevredenstellend.

 

In de loop van de jaren, is Haining Hengxing geëngageerd aan diepgaand onderzoek naar producten en productie om ervoor te zorgen geweest dat elk product van hoogte - kwaliteit is. Vandaag, blijven de beroeps die voor Haining Hengxing werken aan innovatie en unieke producten werken. Met het ononderbroken werk van het bedrijf en de klantenondersteuning, zullen de consumenten nooit verkeerd wanneer het kiezen van een vloer van Hengxing gaan.

 

De bevloeringsproducten die door Haining Hengxing worden ontworpen en worden vervaardigd zijn inderdaad zeer goed. Bijvoorbeeld, wordt de vloeroplossing gemaakt van zuiver ruw pvc van 100%, zodat kijkt elke oppervlakte echt. Zodra geïnstalleerd, is het bijna onmogelijk om de echte handel van de producten van Haining te vertellen Hengxing. Hen die als de blik en het gevoel van hardhout bij de verschijning van de echte bevloeringsoplossing in Haining Hengxing zullen worden verbaasd.

 

Houd in mening dat, als de meeste bevloeringsoplossingen, het lichte langzaam verdwijnen kan voorkomen als de vloer aan direct zonlicht wordt blootgesteld. De vloer die door Haining Hengxing wordt verkocht zou altijd door beroeps moeten worden geïnstalleerd omdat de producten vrij ingewikkeld zijn. Daarom zal dit niet beschouwd worden een snel en gemakkelijk doe-het-zelf- als bevloeringsproject. Nochtans, met zo vele ongelooflijke ontwerpen, werkt de vloer van Haining Hengxing goed in om het even welke ruimte.

Dienst

De de Bevloeringsdienst van Hainingshengxing

Of u uw volledig huis wilt vernieuwen of enkel een ruimte willen bijwerken, onze bevloeringsdeskundigen op te helpen hand zijn. Wanneer u de fabriek in Haining Hengxing bezoekt, zult u een brede waaier van producten in onze toonzaal vinden. Als een fabrieks directe verkoop en zaken, zijn wij geëngageerd aan het verlenen van de beste producten en de beste diensten in de wereld

Ons Team

Ons Team

Kiezend Haining Hengxing, zult u van onze services.it op de toegevoegde waarde en one-stop bent voor altijd onze plicht genieten.

 

Aangepaste producten:

Haining Hengxing kan al grootte van de vinylbevloering van pvc, pvc-paneel volgens verschillende techniek verstrekken. Wij houden listig en ontwikkelend nieuwe verbetering om betere bevloering te maken en het paneel, ons doel moet tot beste pvc vinylbevloeringsproductielijn maken veel meer hoog rendement.

 

Steun op verkoop:

Het welkom onderzoekt over de hele wereld van! Wij zouden u ons beste citaat volgens uw vereiste willen verzenden.

 

En installatie die, die opleiden zuiveren:

Wanneer u tot onze pvc-bevloering en pvc-paneel opdracht geeft, zullen wij, wanneer u om het even welke problemen tijdens de verrichting hebt, wij 24 uur per dag zouden willen u helpen om het op om het even welk ogenblik op te lossen online zijn.

 

De technische dienst:

Is het technische team van Hainingshengxing veel ervaren in pvc-bevloering en pvc-paneel, om betere machine te vervaardigen en beter bevloering en paneel te produceren. Wij kunnen verstrekken de steun op producten aanpast, potimization, productontwikkeling ontwerpt.

 

Kwaliteitscontrole:

Met onze uitvoerige inspectiemethodes, etc. behandelt onze kwaliteitscontrole het materiaal van gewicht, compressiesterkte. Ons ervaren QA team kan kwaliteit wat tijdens de productie, of vóór de verzending controleren, om te waarborgen dat onze klant slechts kwaliteit, maar niet probleem zal ontvangen.

 

Productieplanning:

Zich baseert op ons ERP beheer en snel flexibel productiepatroon, kunnen wij onze productie van 2 containers standaardproducten controleren één day.in-geval van de dringende vraag, zal onze noodsituatieproductie-eenheid uw zaken vrij van probleem waarborgen.