• Het milieumateriaal van het de Bevloeringspolyvinylchloride van pvc Vinyl voor de Zaal van Jonge geitjes
  • Het milieumateriaal van het de Bevloeringspolyvinylchloride van pvc Vinyl voor de Zaal van Jonge geitjes
  • Het milieumateriaal van het de Bevloeringspolyvinylchloride van pvc Vinyl voor de Zaal van Jonge geitjes
  • Het milieumateriaal van het de Bevloeringspolyvinylchloride van pvc Vinyl voor de Zaal van Jonge geitjes
Het milieumateriaal van het de Bevloeringspolyvinylchloride van pvc Vinyl voor de Zaal van Jonge geitjes

Het milieumateriaal van het de Bevloeringspolyvinylchloride van pvc Vinyl voor de Zaal van Jonge geitjes

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: OEM
Certificering: ISO CE
Modelnummer: HX0021

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Karton in pallet
Levertijd: 30 DAGEN
Levering vermogen: 300 containers per maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Naam van het product: PVC-Vinyl Vloerbedekking Oppervlaktebehandeling: Diep in reliëf gemaakt, schaafde het kristal, EIR, hand, meer dan 20 soorten oppervlakte, enz.
formaat: 1210*170 mm, 900*140 mm, 1220*180 mm, enz. Materiaal: 100% maagdelijke grondstof
Gebruik: woon of commercieel Slijtagelaag: 0.3mm/0.5mm/0.7mm
voordeel: Maak/Antislip/slijtage-Weerstand/Vuurbestendigheid/Geluidsbarrière waterdicht Klik systeem: Unilin klikt slotsysteem
Hoog licht:

Het Vinylblad van pvc

,

Pvc-Plankbevloering

Productomschrijving

Niet Houten kijkt de Misstap de Vinylbevloering van pvc Milieu voor de Zaal van Jonge geitjes

 

de vinylbevloering van pvc wordt gemaakt van polyvinylchloride. Specifiek, is het gebruiken van pvc en zijn copolymeerhars als belangrijkste grondstof, die vullers, plastificeermiddelen, stabilisatoren, kleurstoffen en andere hulpmaterialen toevoegen, op het blad ononderbroken substraat, door proces met een laag te bedekken of door het kalanderen, uitdrijving of uitdrijvingsproces, de echte 0 formaldehydevloer.

Het bestaat uit PUR-de transparante laag van het Kristalschild, slijtvaste laag, de laag van de kleurenfilm, SPC-de laag van het polymeersubstraat en zachte en stille reactielaag. Het is zeer populair en geschikt in de nationale decoratiemarkt overzee voor huisvloer.

Omdat de vinylbevloering van pvc uit slijtvaste laag, mineraal rotspoeder en polymeerpoeder samengesteld is, is het natuurlijke niet bang van water, en er is geen behoefte die om zich over het probleem van misvorming en schimmel ongerust te maken door blaren op de vloer thuis wordt veroorzaakt. Waterdichte, is het schimmel-bewijs effect zeer goed, zodat kan de badkamers, keuken, balkon worden gebruikt.

de vinyl de bevloeringsoppervlakte wordt van pvc behandeld door PUR kristalschild, zodat zijn de thermische isolatieprestaties goed, zelfs zal het blootvoetse loopvlak niet koud zijn, zeer comfortabel, en bij de laag van de reactietechnologie, heeft betere flexibiliteit aangesloten, zelfs als het herhaald buigen van 90 graden kan, niet om zich over dalende pijn, zeer te hoeven ongerust te maken geschikt voor families met oude mensen en kinderen.

de vinylbevloering van pvc zal zeer „streng“ zijn wanneer het water, d.w.z., de wrijving zal stijgen ontmoet, en de antislip prestaties zeer goed zijn. Zijn slijtageweerstand is ook zeer hoog, zelfs met staalbal op de vloer heen en weer, daar zal zijn geen krassen, levensduur van meer dan 20 jaar.

En is de vinylbevloering van pvc zeer licht en dun, wegend slechts 2-8 kg per vierkante meter, die 10% van het gewone grondmateriaal is. Het kan ruimtehoogte effectief bewaren en de dragende ernst van het gebouw verminderen.

de vinylbevloering van pvc zich breidt, misvorming, om geen recent onderhoud niet uit te vermelden, is er een geluidsisolatielaag bij de bodem, geluidsisolatie en het dempen is het effect ook zeer goed

 

De specificatie van de Vinylbevloering van pvc 

 

Productnaam De vinylbevloering van pvc
Materiaal Kalksteenpoeder, Ingenieursvernisje, Glans, Polyvinylchloride, Stabilisatoren, enz.
Kleur Houten korrel, Marmeren textuur
Dikte 3.5mm 4mm 5mm 6mm 8mm
Grootte 6 " *36“, 6 '' *48“, 7 '' *48“, 8 '' *48“, 9 '' *48“, 12 '' *24“
Slijtagelaag 0.3mm 0.5mm 0.7mm
Sluitentype Unilin klikt
Toepassing commerciële en huisdecoratie
Eigenschap Waterdicht, antislip, vuurvast

 

Vinyl de Bevloeringsbouw van pvc

Het milieumateriaal van het de Bevloeringspolyvinylchloride van pvc Vinyl voor de Zaal van Jonge geitjes 0

  • Slijtagelaag – de slijtagelaag is de hoogste deklaag op de vinylvloer die transparant is. Dit voegt kras en vlekweerstand tegen de vinylplank toe.
  • Pvc-DECORfilm – Elke vinylvloer van SPC zal een dunne laag van vinyl in bijlage aan het hebben. Deze laag is waterdicht en zal het patroon, de textuur en de blik van de vloer bevatten.
  • SPC-Kern – de SPC-kern wordt gemaakt door kalksteenpoeder en stabilisatoren te combineren om een dimensioneel stabiele en waterdichte kern te creëren.
  • Underlayment in bijlage (SCHUIM OF CORK) – kunnen de vinylvloeren van SPC of kunnen niet met underlayment in bijlage komen. Deze zijn gewoonlijk inbegrepen om met correcte vermindering te helpen en zachtheid toe te voegen aan de vloer.

 

De installatiesteekproef van de Vinylbevloering van pvc 

Het milieumateriaal van het de Bevloeringspolyvinylchloride van pvc Vinyl voor de Zaal van Jonge geitjes 1

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Het milieumateriaal van het de Bevloeringspolyvinylchloride van pvc Vinyl voor de Zaal van Jonge geitjes kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.