• Bewijs van het de Bevloerings Lichtgewicht100% Water van Eco het Vriendschappelijke pvc Vinyl voor Keuken/Wasserijzaal
  • Bewijs van het de Bevloerings Lichtgewicht100% Water van Eco het Vriendschappelijke pvc Vinyl voor Keuken/Wasserijzaal
  • Bewijs van het de Bevloerings Lichtgewicht100% Water van Eco het Vriendschappelijke pvc Vinyl voor Keuken/Wasserijzaal
  • Bewijs van het de Bevloerings Lichtgewicht100% Water van Eco het Vriendschappelijke pvc Vinyl voor Keuken/Wasserijzaal
Bewijs van het de Bevloerings Lichtgewicht100% Water van Eco het Vriendschappelijke pvc Vinyl voor Keuken/Wasserijzaal

Bewijs van het de Bevloerings Lichtgewicht100% Water van Eco het Vriendschappelijke pvc Vinyl voor Keuken/Wasserijzaal

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: OEM
Certificering: CE ISO
Modelnummer: Hx-0011

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Karton en Pallet
Levertijd: 30 DAGEN
Levering vermogen: container 300 per maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Oppervlaktebehandeling: In reliëf gemaakt Materiaal: 100% vinyl
Gebruik: Keuken, badkamers, slaapkamer, woonkamer Dikte: 4.2mm 4.5mm 5mm
Slijtagelaag: 0.1mm0.7mm Type: vinyl vloerbedekking
Functie: De decoratie van de huisbevloering Installatie: Unilin klikt
Hoog licht:

plastic vinylbevloering

,

Het Vinylblad van pvc

Productomschrijving

Van het de Bevloerings100% Water van Eco Vriendschappelijke Pvc Vinyl het Bewijs Gemakkelijke Installatie DIY

 

De vinylbevloering die van pvc stijf aanbieden, sterk, lichtgewicht, gemakkelijk-aan-installeert drijvende vloerplatform dat waterdicht en dimensioneel stabiele 100% was. De stijve kenmerken van de vinylbevloering van pvc betekent de vloer over subfloors met minder belangrijke onvolmaaktheden met weinig of geen vloer zou kunnen worden geïnstalleerd prep-elimineert de onvolmaaktheden van het telegraferen door aan de oppervlakte. De Vinylbevloering van pvc kon zelfs over keramische tegelvloeren zonder laagje worden geïnstalleerd met een laag bedekkend de pleisterlijnen. 

 

Vinyl de Bevloeringsbouw van pvc

Bewijs van het de Bevloerings Lichtgewicht100% Water van Eco het Vriendschappelijke pvc Vinyl voor Keuken/Wasserijzaal 0

  • Slijtagelaag – de slijtagelaag is de hoogste deklaag op de vinylvloer die transparant is. Dit voegt kras en vlekweerstand tegen de vinylplank toe.
  • Pvc-DECORfilm – Elke vinylvloer van SPC zal een dunne laag van vinyl in bijlage aan het hebben. Deze laag is waterdicht en zal het patroon, de textuur en de blik van de vloer bevatten.
  • SPC-Kern – de SPC-kern wordt gemaakt door kalksteenpoeder en stabilisatoren te combineren om een dimensioneel stabiele en waterdichte kern te creëren.
  • Underlayment in bijlage (SCHUIM OF CORK) – kunnen de vinylvloeren van SPC of kunnen niet met underlayment in bijlage komen. Deze zijn gewoonlijk inbegrepen om met correcte vermindering te helpen en zachtheid toe te voegen aan de vloer.

Vinyl de Bevloeringsspecificatie van SPC

 

Model De Vinylbevloering van pvc
Kleur honderdenkleuren u kunt kiezen
Dikte 4.0mm 4.2mm 5.0mm 6.0mm
Grootte 1210*170mm 900*140mm 1220*180mm
Slijtagelaag 0.3mm 0.5mm 0.7mm
Speciale behandeling Geschilderde v-Groef, geluiddichte Eva, geluiddichte cork
Oppervlaktebehandeling Diep in reliëf gemaakt, kristal, EIR, geschaafde Hand
Eigenschap Waterdichte Vuurvaste Antislip anti-Kras
Voordeel Gemakkelijk klik om Vrije loonkosten sparen/Formaldehyde te installeren
Garantie Reisdential 25 jaar, Commerical 10 jaar

 

 

Voordeel van de Vinylbevloering van gebruiksspc voor uw huis

 

1. Maak waterdicht: Dit is één van de grootste factoren in het kiezen van een SPC-vinyl. Het is waterdichte 100%, wat betekent het in keukens, badkamerss, wasserijruimten en restaurants zonder zorg kan worden geïnstalleerd!

2. Stabiliteit in Temperatuurschommelingen: Met de steenbouw, is een vinylkern van SPC stabieler in milieu's met temperatuurveranderingen, zoals cabines, huizen met AC eenheden en huizen met vochtigheidsschommelingen.

3. Verschijning: De vinylbevloering van SPC kan een verscheidenheid van blikken, texturen en stijlen hebben. Het zal moeilijk te geloven zij is vinyl zijn!

4. DIY-Installatie: De vinylbevloering van SPC is een klik-slot installatiesysteem. Het is zo ook geïnstalleerd aan regelmatige vinyl en gelamineerd met een tong en een groefinstallatie. Geen lijm of extra hulpmiddelen worden vereist! Dit is een vloer voor dagelijkse DIY'er.

5. Comfort: De vinyldievloer van SPC gaat voelen steviger en beschermt onder voet dan een traditioneel vinyl toe te schrijven aan de dichte kern en de dikte van de plank. Een dikkere plank zal u meer comfort geven. Ook, zal sommige SPC-vinyl underlayment vastgemaakt hebben die aan de zachtheid onder voet toevoegt. Als het geen underlayment heeft vastgemaakt, kunt u voor een Lvt-specifieke underlayment opteren om over sub-floor te installeren.

6. Geluid: Met de dichte kern, neigt deze plank om een stiller geluid te hebben. U zult geen hol geluid horen wanneer u op het loopt.

7. Doenbaarheid: De vinyl de plankbevloering van SPC is zeer vriendschappelijke begroting. Afhankelijk van het merk en de eigenschappen, kunt u SPC-vinyl in een verscheidenheid van prijsklassen vinden. De eigenschappen zoals underlayment, textuur en randen in bijlage kunnen een vloerenprijs verhogen.

8. Gemakkelijk Onderhoud en het Schoonmaken: Een SPC-vinyl zal dezelfde het schoonmaken en onderhoudsbehoeften zoals een regelmatig vinyl hebben. Deze planken worden ontworpen om gemakkelijk met het regelmatige vegen en het dweilen worden schoongemaakt.


Bewijs van het de Bevloerings Lichtgewicht100% Water van Eco het Vriendschappelijke pvc Vinyl voor Keuken/Wasserijzaal 1

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Bewijs van het de Bevloerings Lichtgewicht100% Water van Eco het Vriendschappelijke pvc Vinyl voor Keuken/Wasserijzaal kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.